Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyini unutmak

Rüyada bir şeyini unutmak

Rüyada bir şeyini unutmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına inanılır.

Rüyada bir şeyini unutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Rüyada bir şeyler unutmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi unutmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada bir şeyini unutmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına delalettir.

Rüyada bir şeyleri unutmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, hızlanacağına inanılır.

Rüyada çocuğu unutmak günahların af olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada telefonunu unutmak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gideceği yeri unutmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments