Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her şeyin ters gittiğini görmek

Rüyada her şeyin ters gittiğini görmek

Rüyada her şeyin ters gittiğini görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada her şeyin ters gittiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada her şeyin ters gittiğini görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine inanılır.

Rüyada her şeyi ters görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada her şeyin tersini görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, işlerin yolunda gideceğine, yeni kısmetlere nail olacağına işarettir.

Rüyada her şeyi kırmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret eder.

Rüyada her şeyin yıkıldığını görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulur.

Rüyada her şeyi bulanık görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hergün aynı şeyi görmek kalp kırıklığına neden olacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments