Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her şeyi ters görmek

Rüyada her şeyi ters görmek

Rüyada her şeyi ters görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada her şeyi ters gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Rüyada her şeyin tersini görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, arzularına kavuşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her şeyin ters gittiğini görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada her şeyi ters görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına inanılır.

Rüyada her şeyi yapabilmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada her şeyi bilmek mülk sahibi olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada her şeyi siyah görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada her şeyin yandığını görmek pek az kazanç getireceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments