Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyler duymak

Rüyada bir şeyler duymak

Rüyada bir şeyler duymak mevki kaybına uğrayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeyler duymak gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Rüyada iyi şeyler duymak yolunda giden hayatın bozulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, ruhunu güzelleştireceğine delalet eder.

Rüyada güzel şeyler duymak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyler duymak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına inanılır.

Rüyada bir şeyin patladığını duymak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada birine bir şey yedirmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalettir.

Rüyada karnından bir şey çıkarmak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada denizde bir şey bulmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan bir şey toplamak dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, borçlanılacağına, verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments