Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi başarmak

Rüyada bir şeyi başarmak

Rüyada bir şeyi başarmak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, ileri gideceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi başarmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Rüyada bir şeyi başarmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, anne baba duası alacağına, eşiyle bahtiyar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir işi başarmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada zor bir işi başarmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işarettir.

Rüyada sınavı başarmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir işi başardığını görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zoru başarmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi temizlemek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada birine bir şey satmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, zorlukların son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments