Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir işi başardığını görmek

Rüyada bir işi başardığını görmek

Rüyada bir işi başardığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir işi başardığını gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Rüyada bir işi başarmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zor bir işi başarmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, başarının garantileneceğine alamet eder.

Rüyada bir işi başardığını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zoru başarmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınavı başarmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, gururlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada bir şeyi başarmak maddi olarak çok kayıp vereceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada yeni bir iş görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inşaat halinde işyeri görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments