Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zoru başarmak

Rüyada zoru başarmak

Rüyada zoru başarmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zoru başarmak gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Rüyada zor bir işi başarmak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zoru başarmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bir işi başardığını görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulur.

Rüyada bir şeyi başarmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, aileyle iş yapmayacağına delalet eder.

Rüyada bir işi başarmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulur.

Rüyada sınavı başarmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada merdiveni zor çıkmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada zorlu yolda yürümek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments