Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek

Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek

Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, istenmeyen bir yolculuğa, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçilikten uzak planlar yapan kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir yenilgi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle elele tutuştuğunu görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hikmete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iki kişinin elele tutuştuğunu görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle elele tutuştuğunu görmek sadaka ya da zekat vereceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, ekmeğin kesileceğine alamet eder.

Rüyada elele tutuşup koşmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle elele gezmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayırlı terfiler alınacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle elele görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, büyük bir üne sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments