Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş tutuşturmak

Rüyada ateş tutuşturmak

Rüyada ateş tutuşturmak can sıkıntısının geçeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, dilediği gibi yaşayacağına yorulur.

Rüyada ateş tutuşturmak gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada ateş tutuşturmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el ele tutuştuğunu görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada dil tutulması görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada tavşan tutup bırakmak yaşama sevincine kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulur.

Rüyada tutulma görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık tutup geri bırakmak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinden tutup gitmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments