Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakim karşısına çıkmak

Rüyada hakim karşısına çıkmak

Rüyada hakim karşısına çıkmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada hakim karşısına çıkmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde, bir arkadaşınızla ilişkinizde veya partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada hakim karşısına çıkmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada hakime hanım görmek maddi açıdan ferahlayacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada hakim görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, darp edileceğine yorulur.

Rüyada erkek hakim görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada hakim ve avukat görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahkeme ve hakim görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hakim savcı görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada hakim olmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments