Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyden korkup kaçmak

Rüyada bir şeyden korkup kaçmak

Rüyada bir şeyden korkup kaçmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeyden korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Rüyada bir şeyden korkup kaçmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada korkutucu şeyler görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinden korkup kaçmak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, gelirin tükeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada köpeklerden korkup kaçmak ekmeğin ve paranın da artacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada inekten korkup kaçmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet eder.

Rüyada babadan korkup kaçmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, büyük borçlar alınacağına işaret eder.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Rüyada ölüden korkup kaçmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments