Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkutucu şeyler görmek

Rüyada korkutucu şeyler görmek

Rüyada korkutucu şeyler görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, kazançlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada korkutucu şeyler gördüyseniz:

  • Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada bir şeyden korkup kaçmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada korkutucu şeyler görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine alamet eder.

Rüyada korku filmi görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Rüyada korkudan namaz kılmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, namaz kılacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada korku trenine binmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada korkuyla besmele çekmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalettir.

Rüyada korkup çığlık atmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkudan dili tutulmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments