Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalmadan oynamak

Rüyada çalmadan oynamak

Rüyada çalmadan oynamak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sorunlarının azalacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çalmadan oynamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda da artış görüluyor.

Rüyada çalmadan oynamak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine inanılır.

Rüyada kapı çalması duymak sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada gitar çalmaya çalışmak duyduğu endişenin iki kat artacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine inanılır.

Rüyada saz çalmayı öğrenmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şey çalmaya çalışmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada para çalmaya çalışmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada piyano çalmayı öğrenmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonun çalması görmek kederinin dağılacağına, işlerin ters gideceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments