Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış çamaşırı asmak

Rüyada yıkanmış çamaşırı asmak

Rüyada yıkanmış çamaşırı asmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, alım gücünde yükselme olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işarettir.

Rüyada yıkanmış çamaşırı asmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü miktarda bir ödeme yapabilirsiniz.

Rüyada temiz çamaşır asmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, geri planda kalacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır yıkamak asmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, esenliği bulacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada çamaşırı ipe asmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına delalettir.

Rüyada ıslak çamaşır asmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkayıp asmak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamaşırları asmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Rüyada bahçeye çamaşır asmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yeni bir sayfa açacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır yıkayıp asmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments