Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehre taşınmak

Rüyada bir şehre taşınmak

Rüyada bir şehre taşınmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, düzenin kurulacağına delalet eder.

Rüyada bir şehre taşınmak gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada şehirden şehre taşınmak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada köyden şehre taşınmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, adından konuşulur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehre taşınmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka şehre taşınmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir şehre taşınmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şehre taşınmak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments