Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehirde dolaşmak

Rüyada bir şehirde dolaşmak

Rüyada bir şehirde dolaşmak yeni planlar yapacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirde dolaşmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Rüyada bir şehirde dolaşmak manevi huzurdan da nasipleneceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir şehire girmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kırılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada başka şehirde bulunmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek güzel fırsatların elde edileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde şehir görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işinde en iyisi olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehir dışına çıkmak evlerine dünürcü geleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş şehir görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments