Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek dinde tartışmaya, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret eder.

Rüyada başka şehirde yaşadığını gördüyseniz:

  • Yardım bekleyen kişiler mevcut mal varlıklarınıza zarar verebilir.

Rüyada başka şehirde yaşadığını görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, halinin iyi olduğuna delalettir.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına işarettir.

Rüyada başka bir şehirde yaşamak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir şehire girmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka şehirde olmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başka şehirde gezmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada başka bir şehirden ev almak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments