Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sanatçıyla evlenmek

Rüyada sanatçıyla evlenmek

Rüyada sanatçıyla evlenmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Rüyada sanatçıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada bir sanatçıyla evlenmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına yorulur.

Rüyada sanatçıyla evlenmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyı görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Rüyada ölü sanatçı görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sanat görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, işlerinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla sanatçı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sanatçıyla sarılmak zenginlik elde edeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments