Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük birine aşık olmak

Rüyada küçük birine aşık olmak

Rüyada küçük birine aşık olmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada kendinden küçük birine aşık olmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine yorulur.

Rüyada küçük birine aşık olmak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada aşıklar görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada başbakana aşık olmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birine aşık olmak güllük gülistanlık olacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, kar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeğe aşık olmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hayırlı haberler getireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının başkasına aşık olduğunu görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada hocaya aşık olmak bir dediğini iki etmeyeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments