Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada osmanlı padişahını görmek

Rüyada osmanlı padişahını görmek

Rüyada osmanlı padişahını görmek isyan edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada osmanlı padişahını gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Rüyada padişah sultan süleymanuı görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada padişah mührü görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada osmanlı padişahı görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, muradın yerine geleceğine inanılır.

Rüyada atlı padişah görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, sağlığını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada padişahla namaz kılmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişahtan altın almak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada padişah tuğrası görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sorunların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments