Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüyü diri görmek

Rüyada bir ölüyü diri görmek

Rüyada bir ölüyü diri görmek endişelerin biteceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerinin bollaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada bir ölüyü diri gördüyseniz:

  • Olaylara daha derin bakabilir veya duygusal olabilirsiniz.

Rüyada ölü birini diri görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek hayırlı kapılara ulaşacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, büyük başarıla kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü dedesini diri görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ölü yü diri görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kimseyi diri görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işarettir.

Rüyada ölü olan birini diri görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüleri diri görmek yüksek mertebeye geleceğine, şansının bahtının açılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına inanılır.

Rüyada ölü bir yakınını diri görmek çok kötü günler geçirileceğine, bir anda yükseleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments