Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü diri görüp öpmek

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek gördüyseniz:

  • İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri görüp sarılmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü canlı görüp öpmek hedeflerin gerçekleşeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini diri görüp sarılmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü diri gömmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölü dedeyi diri görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada ölü kişiyi diri görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü diri olarak görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sevindirici haberler alınacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments