Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü olan birini diri görmek

Rüyada ölü olan birini diri görmek

Rüyada ölü olan birini diri görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü olan birini diri gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Rüyada ölü ve diri görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü insanı diri görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına alamet eder.

Rüyada ölü olan birini diri görmek zorluklarının kalmayacağına, ayrılık yaşanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada ölü dedesini diri görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin diri görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölü dedeyi diri görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü yakınını diri görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini diri olarak görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, işlerin de yolunda gideceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments