Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüleri diri görmek

Rüyada ölüleri diri görmek

Rüyada ölüleri diri görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüleri diri gördüyseniz:

  • Yeni bir iş birliği, iş ya da ilişkiden en fazlasını umabilirsiniz.

Rüyada ölüyü diri görüp sarılmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle diriyi yan yana görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri gömmek sorunlarının sona ereceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada ölü yakınını diri görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü diri olarak görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü kadını diri görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kötü halin son bulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada ölü kimseyi diri görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments