Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini diri görmek

Rüyada ölü birini diri görmek

Rüyada ölü birini diri görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini diri gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler sizi utandırabilir veya gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada ölü bir yakınını diri görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüleri diri görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine inanılır.

Rüyada ölü yakınını diri görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, beklenilen takdiri alacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada ölü insanı diri görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü insanın diri görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, işlerinde verimin artacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalet eder.

Rüyada ölü akrabayı diri görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü diri ve hasta görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin diri görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments