Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüden ekmek almak

Rüyada bir ölüden ekmek almak

Rüyada bir ölüden ekmek almak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, ona özlemle sarılacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada bir ölüden ekmek almak gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada ölünün ekmek yediğini görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden ekmek yemek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birisine ekmek vermek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinde ekmek görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden ekmek istemek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölüyle ekmek yapmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye ekmek vermek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments