Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek

Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek

Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, borçlarının kapacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aç kalacağına, kötü günler geçireceğine, hayır işleri yapacağına yorulur.

Rüyada ölünün ekmek verdiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Rüyada ölüye ekmek verdiğini görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin ekmek verdiğini görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanın ekmek verdiğini görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ekmek verdiğini görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kediye ekmek verdiğini görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birine ekmek verdiğini görmek hayırlı haberlere, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana ekmek verdiğini görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments