Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde ekmek görmek

Rüyada ölünün elinde ekmek görmek

Rüyada ölünün elinde ekmek görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kısmetinin de açılacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinde ekmek gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Rüyada ölünün elinde ekmek görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elindeki ekmeği başkasına vermek herkesin şaşırtılacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin elinde ekmek görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının elinde ekmek görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde ekmek taşımak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinde ekmek görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işarettir.

Rüyada birinin elinde ekmek görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Rüyada ekmeğe el basmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments