Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle ekmek yapmak

Rüyada ölüyle ekmek yapmak

Rüyada ölüyle ekmek yapmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, haneden birinin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Rüyada ölüyle ekmek yapmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek yapmak için ateş yakmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tandırda ekmek yapmak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek hamuru yapmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamur yoğurup ekmek yapmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle ekmek yapmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, gönül kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek kavgası yapmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek yapmak ve pişirmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments