Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün bir şey verdiğini görmek

Rüyada ölünün bir şey verdiğini görmek

Rüyada ölünün bir şey verdiğini görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, aklına giren şeytana uyacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, dertlerin başlayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalet eder.

Rüyada ölünün bir şey verdiğini gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Rüyada ölünün bir şey verdiğini görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün verdiği bir şeyi yemek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Rüyada başbakanın bir şey verdiğini görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine bir şey verdiğini görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, hedeflere ulaşılacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün altın verdiğini görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye su verdiğini görmek hayatın tadına varacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments