Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden bir şey aldığını görmek

Rüyada ölüden bir şey aldığını görmek

Rüyada ölüden bir şey aldığını görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden bir şey aldığını gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Rüyada ölü birinden bir şey aldığını görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden bir şey aldığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, işini büyüteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinin bir şey aldığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kişinin daha çok kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir şey aldığını görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının bir şey aldığını görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada bir şey aldığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, onları okula göndereceğine yorulur.

Rüyada birinden bir şey aldığını görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments