Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün elinde altın görmek

Rüyada ölünün elinde altın görmek

Rüyada ölünün elinde altın görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, ününün çoğalacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinde altın gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimselere danışmaktan çekinmeyin.

Rüyada ölünün elinde altın görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde altın tutmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde altın görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada birinin elinde altın bilezik görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada elinde altın küpe görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada birinin elinde altın görmek stres içinde günler geçireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına tabir olunur.

Rüyada elinde altın bilezik görmek hayatının yolunda gideceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada elinde çeyrek altın görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments