Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir olay görmek

Rüyada bir olay görmek

Rüyada bir olay görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, işlerin toparlanacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir olay gördüyseniz:

  • Yapacaklarınız konusunda daha açıklayıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada yaşanmış olayı görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada olaylı düğün görmek kötü günlerinin biteceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir olaya tanık olmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalet eder.

Rüyada olaylar görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada garip olaylar görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, her açıdan farklılıklar olacağına yorulur.

Rüyada bir olaydan kaçmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada yaşanmış bir olayı görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğa olayı hortum görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments