Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşanmış olayı görmek

Rüyada yaşanmış olayı görmek

Rüyada yaşanmış olayı görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, namaz kılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine işarettir.

Rüyada yaşanmış olayı gördüyseniz:

  • Karşı çıkmadan önce sakinleşmenizde fayda var.

Rüyada yaşanmış bir olayı görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yaşanmış olayı görmek kazancın çoğalacağına, huzurlu bir insan olacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir olaya tanık olmak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada esrarengiz olaylar görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, evlerine dünürcü geleceğine alamet eder.

Rüyada olay çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğa olayları görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada terör olayı görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada hortum olayı görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments