Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşanmış bir olayı görmek

Rüyada yaşanmış bir olayı görmek

Rüyada yaşanmış bir olayı görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada yaşanmış bir olayı gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Rüyada yaşanmış bir olayı görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yaşanmış olayı görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, nazara geleceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada esrarengiz olaylar görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada olay çıkarmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada olaylı düğün görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalettir.

Rüyada karışık olaylar görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Rüyada yaşadığın bir olayı görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada terör olayları görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments