Rüyada bir olaydan kaçmak

Rüyada bir olaydan kaçmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, özlem gidereceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bir olaydan kaçmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, günah işlemekten korunacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzü olayları görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada esrarengiz olaylar görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına delalettir.

Rüyada olay çıkarmak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kısmetin bollaşacağına delalettir.

Rüyada karışık olaylar görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ne yapacağını şaşıracağına, evlatlarından hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada olaylar görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada olay çıktığını görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada yaşanmış olayı görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Ehl-i Tabir) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Ehl-i Tabir) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı
Scroll to Top
0
"Ehl-i Tabir" rüyanı yorumlamak için burada. Rüyanı buraya yaz...x