Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olaylar görmek

Rüyada olaylar görmek

Rüyada olaylar görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına delalettir.

Rüyada olaylar gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada doğa olayı hortum görmek hayallerin gerçekleşeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, huzura ve rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir olay görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada garip olaylar görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşanmış olayı görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada olaylı düğün görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, eşyaların yenileneceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir olaydan kaçmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada hortum hava olayı görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, heveslerinin de azalacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü olayları görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, üzüntülerinin biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments