Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek okul kazanmak

Rüyada yüksek okul kazanmak

Rüyada yüksek okul kazanmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret eder.

Rüyada yüksek okul kazanmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada yüksek okul kazanmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, geleceğinizin güzel olacağına işarettir.

Rüyada bir okul kazanmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada askeri okul kazanmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına işaret eder.

Rüyada iyi bir okul kazanmak işlerinin duracağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada istediği okulu kazandığını görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, başarısız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir okulu kazanmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada okul kazandığını görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments