Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir nişana gitmek

Rüyada bir nişana gitmek

Rüyada bir nişana gitmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir nişana gitmek gördüyseniz:

  • Sizi igilendiren konulara zaman ayırmanız size ilham veren kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada nişan alışverişine gitmek aksiliklerin başgöstereceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Rüyada bir nişana gitmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sevineceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işaret eder.

Rüyada kendi nişanına gitmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulur.

Rüyada başkasının nişanına gitmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin nişanına gitmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişana gitmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlının evine gitmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments