Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının nişanına gitmek

Rüyada başkasının nişanına gitmek

Rüyada başkasının nişanına gitmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının nişanına gitmek gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir nişana gitmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının nişanına gitmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Rüyada nişana gitmek için hazırlanmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlının evine gitmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada nişan alışverişine gitmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada birinin nişanına gitmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi nişanına gitmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişana gitmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, onların başarıları ile gururlanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments