Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının nişanına gitmek

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, eski enerjisini bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin nişanına gitmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişana gitmek için hazırlanmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada nişanlının evine gitmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, daha zengin hale geleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada bir nişana gitmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada nişana gitmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, şöhret ve itibar kazanacağına işarettir.

Rüyada nişan alışverişine gitmek her zaman çok başarılı olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına tabir olunur.

Rüyada kendi nişanına gitmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments