Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nişanına gitmek

Rüyada kendi nişanına gitmek

Rüyada kendi nişanına gitmek gam ve keder çekmeyeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çevresinin genişleyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi nişanına gitmek gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada nişana gitmek için hazırlanmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, huzurunun yerine geleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının nişanına gitmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan alışverişine gitmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işarettir.

Rüyada nişana gitmek istediği gibi yaşayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi nişanına gitmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada birinin nişanına gitmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına delalet eder.

Rüyada nişanlının evine gitmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments