Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir nikahta bulunmak

Rüyada bir nikahta bulunmak

Rüyada bir nikahta bulunmak emeklerinin karşılığını bulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, işlerin daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada bir nikahta bulunmak gördüyseniz:

  • Belli bir bilgiyi çok fazla sorgulamak ya da belli bir bilgiyi açığa çıkarmak olayların kontrolden çıkması anlamına gelebilir.

Rüyada nikah bulunmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir nikahta bulunmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada nikahta bulunmak inanca ve cesarete sahip olacağına, problemlere çözüm bulunacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada nikah töreninde bulunmak ev taşımaya, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada öneride bulunmak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalettir.

Rüyada ormanlık alanda bulunmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, güzel bir haber almaya yorulmaktadır.

Rüyada istekte bulunmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada düğünde bulunmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments