Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde bulunmak

Rüyada düğünde bulunmak

Rüyada düğünde bulunmak hayalkırıklığı duyacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde bulunmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi veya sorumluluklarınızı ertelemeyin.

Rüyada düğünde bulunmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işarettir.

Rüyada düğün evinde bulunmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalettir.

Rüyada bir düğünde bulunmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde bulunduğunu görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sünnet düğününde bulunmak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün bulunmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yaşadığı stresin biteceğine delalettir.

Rüyada başkasının düğününde bulunmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette bulunmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments