Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikahta bulunmak

Rüyada nikahta bulunmak

Rüyada nikahta bulunmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, korkularından kurtulacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, yeni bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikahta bulunmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Rüyada nikah bulunmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada nikahta bulunmak yeni iş teklifleri alacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa tabir olunur.

Rüyada bir nikahta bulunmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayal kırıklığına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah töreninde bulunmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uyarıda bulunmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Rüyada öneride bulunmak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, işlerin büyüyeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta bulunduğunu görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, gelişim içine girileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments