Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir mağaza görmek

Rüyada bir mağaza görmek

Rüyada bir mağaza görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir mağaza gördüyseniz:

  • Değişik insanlar sizi etkileyebilirler.

Rüyada giyim mağazası görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mobilya mağazası görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına, şansın yüze güleceğine işaret eder.

Rüyada mağaza satın almak eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Rüyada çeyiz mağazası görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret eder.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kıyafet mağazası görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mağazada elbise denemek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada mağaza sahibi olmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments