Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaza sahibi olmak

Rüyada mağaza sahibi olmak

Rüyada mağaza sahibi olmak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, akıllı adımlar atacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada mağaza sahibi olmak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilişkili akımları takip etmeli, yeteneklerinizi buna göre şekillendirmelisiniz.

Rüyada mağaza sahibi olduğunu görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Rüyada mağaza sahibi olmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mağazada çalışmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı mağazası görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağaza temizlemek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı mağazasına girmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mağazada ayakkabı görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments