Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giyim mağazası görmek

Rüyada giyim mağazası görmek

Rüyada giyim mağazası görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada giyim mağazası gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada giyim mağazası görmek desteksiz kalacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada giyim mağazasına girmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada bebek giyim almak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret eder.

Rüyada güzel giyimli insan görmek ondan şifa göreceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah giyimli birini görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada giyim eşyaları görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada giyim alışverişi yapmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, dini inançların güçleneceğine, çok hayırlı haberler alacağına yorulur.

Rüyada giyim eşyası görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments