Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutu kutu lokum görmek

Rüyada kutu kutu lokum görmek

Rüyada kutu kutu lokum görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, üzüntülü haberler alacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada kutu kutu lokum gördüyseniz:

  • Kafanızdaki değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Rüyada kutuda lokum görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalettir.

Rüyada kutu kutu lokum görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kutu lokum görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokum kutusu görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada lokum bisküvi yemek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, her zaman haklının yanında olacağına yorulur.

Rüyada lokum almaya gitmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, patlama noktasına geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments