Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kutu altın görmek

Rüyada bir kutu altın görmek

Rüyada bir kutu altın görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, olaylı günler geçireceğine, masrafların altında kalacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kutu altın gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olayların hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada kutu içinde altın görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine inanılır.

Rüyada kutuda altın görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına alamet eder.

Rüyada altın kutu görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kutu altın görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Rüyada altın kutusu görmek işe başlanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına alamet etmektedir.

Rüyada kutu dolusu altın görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına yorulur.

Rüyada kutu çikolata görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, zinde kalacağına delalet eder.

Rüyada hediye kutuları görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments